Vitamine C Natuurlijk

Vitamine C Natuurlijk

Beschrijving

Vitamine C Natuurlijk van vitaminesperpost.nl is een 100% natuurlijk supplement. Het bevat per capsule 250 mg pure vitamine C (ascorbinezuur). Daarnaast bevat het 100 mg Saberry® Amla (50:1 extract) met tenminste 10% ß-glucogallin) En tenslotte zit er nog 150 mg Amla fruitpoeder (6:1 extract) in met tenminste 40% polyfenolen). Het poeder in de capsule is afkomstig van vers amla fruit (ook wel: Indiase kruisbes). Dit is een vrucht met een van de hoogste vitamine C-gehaltes ter wereld. Dit supplement is ook geschikt voor vegans.

Vitamine C Natuurlijk

Kenmerken

  • Vitamine C met natuurlijke vitamine C uit amla fruit
  • Gepatenteerde antioxidant Saberry® uit Indiase kruisbessen
  • Amla fruit uit duurzame teelt
  • Vitamine C:
    - Ondersteunt het immuunsysteem
    - Belangrijk voor de huid
    - Stimuleert de opname van ijzer
    - Voor het behoud van sterke botten
    - Antioxidant
    - Helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
  • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
  • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
  • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo IFS Food Logo No Pesticides Logo non-GMO Natuurlijk Logo Sarberry


Meer informatie

Waarom natuurlijke vitamine C?

Vitamine C is een antioxidant die de weerstand bevordert en het lichaam beschermt tegen vrije radicalen. Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor mensen die de voorkeur geven aan een natuurlijk vitamine C supplement. Het is gemaakt van Amla fruit (Emblica officinalis of ook wel Indiase kruisbes genoemd). 1 capsule bevat 250 mg natuurlijke vitamine C (ascorbinezuur). Dat is 313% van de RI. Daarnaast 100 mg Saberry® Amla (50:1 extract) met tenminste 10% ß-glucogallin) En tenslotte zit er nog 150 mg Amla fruitpoeder (6:1 extract) in met tenminste 40% polyfenolen).

De Indiase kruisbes wordt duurzaam verbouwd in India. Vervolgens worden de vruchtjes zorgvuldig geoogst en verwerkt in de provincie Karnataka. Tijdens het verwerkingsproces blijft de temperatuur onder de 5 graden om zo alle gezondheidsbevorderende inhoudsstoffen te bewaren en er worden beslist geen oplosmiddelen gebruikt.

Waar is vitamine C goed voor?

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine die niet in het lichaam wordt aangemaakt. Het is een antioxidant en vervult in het lichaam verschillende functies:

  • Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen. Collageen is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten, tanden en het kraakbeen;
  • Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, het zenuwstelsel en het energieniveau;
  • Vitamine C bevordert de opname van ijzer in het bloed;
  • Vitamine C draagt bij aan de normale functie van de psyche en is goed voor de gemoedstoestand, het concentratievermogen en het geheugen;
  • Vitamine C is gunstig voor de weerstand tijdens en na fysieke inspanning¹

¹Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg, naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C.

Vitamine C en voeding

Ons lichaam kan zelf geen vitamine C aanmaken of opslaan, dus we moeten het dagelijks binnenkrijgen via voeding of drank. Vers fruit, groente en aardappelen zijn goede vitamine C-bronnen. Omdat vitamine C oplosbaar is in water, is het belangrijk om groente kort in weinig water te koken, zodat de voedingsstoffen optimaal blijven behouden. Van alle fruitsoorten is de sinaasappel de bekendste bron van vitamine C, maar zeker niet de sterkste. Vers fruit als kiwi, paprika, broccoli en rozenbottel bevatten allemaal per 100 g meer vitamine C.

Natuurlijke vitamine C

Wij verkopen natuurlijke vitamine C-tabletten van het gerenommeerde merk Saberry® van Sabinsa. De supplementen van dit bedrijf worden op natuurlijke wijze geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen.

Waarom Vitamine C natuurlijk kopen bij vitaminesperpost.nl?

Alle natuurlijke vitamine C supplementen die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn gecapsuleerd volgens IFS-kwaliteitsnormen. Als u kiest voor vitamine C tabletten van Vitaminesperpost.nl, kiest u voor natuurlijke vitamine C tegen een scherpe prijs.

  • 100% natuurlijk
  • Met GRAS label (Generally Recognised as Safe)
  • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
  • Pakket wordt snel + gratis thuisbezorgd
  • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Vitamine C natuurlijk

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 40 gram.

Ingrediënten per capsule: RI*
Saberry® Amla (50:1 extract) (min. 10% ß-glucogallin)
100 mg
Amla fruit poeder (6:1 extract) (min. 40% polyfenolen)
150 mg
Vitamine C (ascorbinezuur)
250 mg  333%

* Referentie-inname

Ingrediënten:
Amla fruit extract, vitamine c (ascorbinezuur), capsule (cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron) .

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 1 of 2 capsule(s) 2 keer per dag rond een maaltijd innemen .

Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Vitamine C Natuurlijk

Source: https://www.vitaminesperpost.nl/vitamine-c-natuurlijk

SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar

banner